Finntray

SPIRAN VAAKA-ANNOSTELIJA

Tuotenumero 1202003015


Laatutakuu

Kaikissa Kometoksen tuotteissa ja järjestelmissä on viiden (5) vuoden takuu. Tämä poikkeuksellisen pitkä takuu osoittaa sen, että luotamme teknologiaamme ja suunnitteluumme ja että me käytämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja ja ratkaisuja. Viiden vuoden takuu edellyttää, että Kometos tai Kometoksen valtuuttama huoltoliike tekee toimittamiimme laitteisiin ja järjestelmiin ennakoivat ja korjaavat huollot huoltosopimuksen mukaisesti. Takuu myös edellyttää, että asiakas järjestää laitteisiin toimivat yhteydet etämonitorointia varten. Kaikki Kometoksen tuotteet täyttävät Euroopan Unionin laatumääräykset ruokahygienialle. Kometoksella on käytössä ISO 9001:2008 laatujärjestelmä.

Tekninen informaatio

Tuotteet Pakastetut, keitetyt tai tuoreet vihannekset ja juurekset kuutioina, keitetty pasta ja riisi, nuudelit, pasta-vihannessalaatit, salaatti, lihakuutiot tai -suikaleet tuoreena tai kypsytettynä, erilaiset valmisruokakomponentit.
Annostelualue 2 x 50 - 700 gr. (2 annostusyksikköä). Annoskoko säädetään operointipaneelista grammoina.
Annostelun tarkkuus ± 10 gr ≥ 150 gr pakkaus, ± 5 gr ≤ 150 gr pakkaus, riippuen tuotteet homogenisuudesta ja partikkelikoosta.
 Nopeus 25 - 50 annosta / minuutti
Toimilaite Sähköinen servomoottori 
Ohjausjärjestelmä Kometos, Siemens plc värinäytöllä. Annoskoko säädetään operointipaneelista.
Sovellukset Mahdollisuus ohjelmoida 99 eri tuotereseptiä.
Tuoteastian tilavuus 300 l, kipataan vesihydraulisesti pesuasentoon.
 Lisätarvikkeet

Allasvaunun nostin 200 ltr allasvaunuille

Massan siirtopumppu suoraan allasvaunusta