19 / 05 / 21

Pesukadun käyttöikä, siirrettävyys sekä ympäristöystävällisyys tärkeitä ominaisuuksia

  • Uutiset
  • Finmodules - autopesulat

Kometos ja ruotsalainen Volvo Bil ovat solmineet toimitussopimuksen pesukadun toimituksesta Göteborgiin. Kometoksen pesukadun käyttöikä ja siirrettävyys olivat ratkaisevia ominaisuuksia Volvo Bil:n valitessa toimittajaa. Pesukatu varustetaan uudella pesukatutekniikalla eli tuplakuljetinmatoilla, joka tekee sen käytöstä erittäin käyttäjäystävällisen, myös sähköautot on huomioitu.

- Pitkän käyttöiän lisäksi ympäristöystävällisyyteen on kiinnitetty huomiota ilmanvaihto ja -kuivauslaitteistolla, jossa ilman kuivausprosessissa syntyvä lämpö käytetään hyväksi pesukadun lämmityksessä. Myös vedenkierrätyslaitteisto kuuluu pesukadun järjestelmään, kertoo myyntipäällikkö Risto Salo Kometokselta.

Volvo Bil:n mukaan pesukadulla tullaan pesemään yli 100.000 autoa vuodessa. Pesukatu valmistuu marraskuussa 2021.

 

10 / 04 / 21

Satakunnan Osuuskauppa laajentaa uudelle liiketoiminta-alueelle

  • Uutiset
  • Finmodules - autopesulat

Kometos rakentaa Satakunnan Osuuskaupalle ABC Carwash autopesulan Ulvilan Sahamäkeen. Pesula valmistuu S-marketin, ABC polttoainejakamon sekä Hesburger Drive-in -ravintolan yhteyteen syksyllä 2021.

- Rakennettava ABC Carwash on Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen autopesula. Olemme saaneet useita toiveita laajentaa palveluitamme myös autonpesuihin.  ABC mittarikentän ja ABC Carwashin yhteyteen tuodaan myös ravintolapalvelut drive-in kaistoineen, toimialajohtaja Pekka Kakko kertoo.

Ulvilaan tuleva autopesula noudattaa tuttua Kometoksen tuoteformaattia; rakennamme autopesumoduulimme teräsrakenteisen RST-rungon päälle. Integroimme runkoon myös pesukoneen ajokiskot ja lattiaritilät, sekä seinä- ja kattoelementit, minkä ansiosta sekä huolto että puhdistus ovat vaivattomia, kertoo myyntipäällikkö Risto Salo.

Kuva: Standart 14 -autopesula, joka toimitettu aiemmin Isokyröön.

13 / 10 / 20

Länsirannikolle lisää autonpesuvoimaa

  • Uutiset
  • Finmodules - autopesulat

Kometos on sopinut uuden autopesulan toimittamisesta Raumalle. Ensimmäiset autot uudessa pesulassa pestään vuoden 2021 alkupuolella.

Kometoksella on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus modulirakenteisten autopesuloiden rakentamisesta ja yritys on ollut osaltaan mukana siinä kehityksessä, että Suomen keskimääräinen autonpesuvolyymi on kasvanut lähes kaksinkertaiseksi viime vuosina. Aiemmin pesukertoja oli vuodessa keskimäärin 3,6 / auto, tällä hetkellä ko. luku on n. 6 pesukertaa / auto.

ABC Prisma Linnainmaa Tampere, autopesukatu v. 2019.

 

09 / 06 / 20

Lisää autonpesuvolyymia Helsinkiin

  • Uutiset
  • Finmodules - autopesulat

Ruoholahteen sijoittuvan pesukadun ja kolmen (3) IP-hallin moduulit lastattiin eilen tehtaallamme Kauhajoella. Viime yön aikana moduulit on nostettu paikoilleen ja asennus pääsee alkamaan.

31 / 03 / 20

Lisää puhtaita autoja Suomeen

  • Uutiset
  • Finmodules - autopesulat

Keski-Pohjanmaan Osuuskauppa KPO rakentaa uutta kauppakiinteistöä Isokyröön. Samalle tontille tulee myös Kometoksen toimittama automaattinen autopesulinja, joka lastattiin viime perjantaina ja sen asennus on jo hyvää vauhtia käynnissä.

« Previous 5