Finntray

MONIPÄÄVAAKARATKAISUT FT-MHW-TF

Tuotenumero 1203001010

<>

Monipäävaaka on ihanteellinen ratkaisu, kun tarkkoja annoksia punnitaan korkealla nopeudella ja kapasiteetilla. Jopa 200 annoksen minuuttikapasiteetti tai 3 000 kg tuntikapasiteetti ovat mahdollisia eri tuotteilla.

Elintarviketeollisuudessa monipäävaakoja käytetään märissä ja kuivissa ympäristöissä erilaisissa pakkaustehtävissä aina perunasipseistä broilerifileisiin.

Kometos tarjoaa monipäävaakaratkaisuja järjestelmäintegraattorina ja yhdistää Kometoksen omat tuotteet ja muiden toimittajien laitteistot kuten rasiasuljentakoneet, metallinilmaisimet, merkintäkoneet jne. Kometokselta saatte koko tuotantolinjan yhdeltä toimittajalta.

Kometoksen omat tuotteet vaakaprojekteissa ovat: vaa'an syöttöjärjestelmät, jakolaitteet, rasialinjat, rasiapurkajat, kastikeannostelijat, kiintoaineannostelijat sekä erilaiset kuljettimet, nostimet ja kaatolaitteet.


Tuoteturvallisuus

Kaikki Kometoksen tuotteet ja järjestelmät täyttävät Euroopan unionin laatustandardit ja ruokahygieniamääräykset sekä Gost- ja US –standardit.

Tärkeimmät käyttämämme säädökset ruokahygienialle ovat:
- Elintarvikelaki 23 / 2006 ( Maa- ja metsätalousministeriö, Suomi)
- EU asetus 852/2004, elintarvikehygieniasta
- EU asetus 853/2004, eläinperäisiä elintarvikkeita koskevista erityisistä hygieniasäännöistä
- EU asetus 854/2004, ihmisravinnoksi tarkoitettujen eläinperäisten tuotteiden virallisen valvonnan järjestämistä koskevista erityissäännöistä

Tämän lisäksi Suomessa on voimassa erityisen tarkat ja vaativat paikalliset säädökset ja asetukset koskien ruoanvalmistusta ja eläintuotantoa. Nämä paikalliset säädökset on huomioitu laitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa.


Tekninen informaatio

Tuotteet: lihapullat, nuggetit, pienet makkarat, lihakuutiot (jäähdytetty), muita vapaasti virtaavia ja hiukan tahmeita tuotteita
Nostava syöttökuljetin
MULTIWEIGH monipäävaaka 12 päällä
Hoitotaso vaa'an osien pesuvarusteilla. 
Jakeluyksikkö 3 x 4 formaatille
Syvävetokone; 10 sykliä / minuutti kaasuhuuhtelulla
Merkintäyksikkö, 3 kaistaa
Röntgenyksikkö
Erikoismalleja salaateille
Helppokäyttöinen, selkeä käyttöliittymä
Laskuriohjelmisto saatavissa
Tuotantotietojen keruu tuotekohtaisesti
IP 65