Finntray

JAUHELIHALINJA

Tuotenumero 1201000100

Kometos Finntray jauhelihalinja on joustava, automaattinen pakkausjärjestelmä jauhelihan pakkaamiseen muovirasioihin. Rasiapurkajat on säädettävissä ilman työkaluja tai osien vaihtamista useille eri rasiatyypeille.

Linja voidaan yhdistää rasiasuljentakoneeseen ja varustaa metallinpaljastimilla, tarkistusvaa´oilla ja röntgenlaitteilla. Laatikointi tehdään robotin avulla. Kokonaiset linjaratkaisut on saatavana erilaisina lay-out versioina.

Kaikki materiaalit ja komponentit on valittu täyttämään elintarviketeollisuuden korkeita hygienia-, puhdistettavuus- ja kapasiteettivaatimuksia.


Laatutakuu

Kaikissa Kometoksen tuotteissa ja järjestelmissä on viiden (5) vuoden takuu. Tämä poikkeuksellisen pitkä takuu osoittaa sen, että luotamme teknologiaamme ja suunnitteluumme ja että me käytämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja ja ratkaisuja. Viiden vuoden takuu edellyttää, että Kometos tai Kometoksen valtuuttama huoltoliike tekee toimittamiimme laitteisiin ja järjestelmiin ennakoivat ja korjaavat huollot huoltosopimuksen mukaisesti. Takuu myös edellyttää, että asiakas järjestää laitteisiin toimivat yhteydet etämonitorointia varten. Kaikki Kometoksen tuotteet täyttävät Euroopan Unionin laatumääräykset ruokahygienialle. Kometoksella on käytössä ISO 9001:2008 laatujärjestelmä.

Tekninen informaatio

Kapasiteetti Rasiapurkajien kapasiteetti 120 rasiaa / min. 
Rasiapurkajat Täysin sähköinen toiminta.
Purkaja säädettävissä manuaalisesti erikokoisille rasioille
Rakenne Elintarvikekäyttöön hyväksytyt muovi- ja RST raaka-aineet
Ohjausjärjestelmä Siemens S7 logiikka-ohjaus. Kosketusnäyttö.
Reseptiikka. Etäyhteys LAN-yhteydellä.
Optiona tuotantotietojen tallennus ja keräys. 
IP Luokitus IP 65
Käyttöjännite 400 V/50 Hz, 16A
Paineilma 6 bar, 50 l/min
Lay-out Useita eri vaihtoehtoja