FINNCOLD SULATUSPROSESSILAITTEISTO MTS-18

Tuotenumero 1101012018

<>


Minimoitu hävikki

Kometoksen Finncold sulatus-, pakastus- ja kohmetusjärjestelmät on suunniteltu ja valmistettu uusimpia invertteri- sekä anturi- ja säätötekniikoita hyödyntäen. Mittaamalla sulatettavien tuotteiden sisä- ja ulkolämpötilaa, säätäen lämpötiloja ja kosteutta sekä täysin luonnollista ja lisäaineetonta korkealla nopeudella virtaavaa ilmavirtaa, prosessin tuloksena saadaan minimoitu hävikki (nesteet ja haihtuminen), tasainen tuotteiden laatu ja loppulämpötilat sekä helppokäyttöinen ja miehittämätön prosessi. Näiden seikkojen ansiosta asiakkaidemme tulokset paranevat merkittävästi. Pystymme todistamaan nämä seikat takaisinmaksulaskelmien kautta.

Tekninen informaatio

Koko 9615 x 2800 x 3100
Kapasiteetti 12 – 18 euro lavaa (7 200 – 10 800 kg) / prosessi
Toiminta-alue

 -20 °C (-18 °C) … -2 °C,
Tuotteet E2-laatikoissa, rullakossa tai kartonkilaatikoissa + sulatusritilät.

Optimaalinen sulatusprosessi saavutetaan, kun tuotteen lähtölämpötila  on -20 °C (-18 °C) sekä ajastetussa prosessissa että ns. suorasulatuksessa.

Sulatusaika Vaihtelee tuotteittain/pakkauksittain, suuntaa-antavia aikoja:
-20 °C…- 2 °C                                    8 - 12 h
LIITÄNTÄTIEDOT  
Sähköliitäntä 400 V 125 A
Vesiliitäntä R ½”, 4 bar
Paineilmaliitäntä R ½”, 2,8 bar
PROSESSILAITTEISTON TEKNIIKKA
Jäähdytys Hermeettinen kylmäkompressori, kylmäaine R449, kylmäteho 7,2 kW (-10 °C / +32 °C). Mikäli ympäristön lämpötila yli +32 °C, kylmäkompressorin teho laskee ja täten myös sulatusprosessi pitenee.
Lämmitys Sähkövastuksilla, lämmitysteho 60 kW.
Ilmankierto Ilmankierto taajuusmuuttajaohjatuilla  EC –puhaltimilla (3 kpl).
Välitaso / ilmanohjain Välitason nosto ja lasku karamoottoreilla.
Ohjausjärjestelmä PLC-ohjaus: Ohjauslogiikka Omron / KOMETOS. Sulatusjärjestelmä liitetään asiakkaan Ethernet -tietoverkkoon, jolloin Kometoksella mahdollisuus huoltoyhteyteen. Asiakkaalta IP-osoitteet. Ethernet -yhteys mahdollistaa sulatusdatan hakemisen PLC:ltä.
OPTIOT Pakastus -6 °C
Kapasiteetti 3000 kg