Kalankäsittelylaitos FM-F3.4

Tuotenumero 1001100304

<>

FINMODULES – moduulirakenteiset tuotantolaitokset ovat vaivaton ja turvallinen ratkaisu, kun vaatimuksena on hygieenisyys, tehokkuus ja kestävyys. Moduulirakenteiset tuotantolaitoksemme soveltuvat useille elintarvikesektoreille ja ovat räätälöitävissä kaikille tarpeille, sillä ne ovat muunneltavia ja laajennettavia.


Nopea takaisinmaksuaika

Kometoksen avaimet käteen –periaatteella toimitettava moduulirakenteinen tehdas rakennetaan huomattavasti nopeammin ja laadukkaammin kuin perinteisillä rakennusmenetelmillä rakennettava tehdas. Kometos on asiakkaan suuntaan ainoa toimittaja ja vastaa laitoksen rakenne-, sähkö-, automaatio-, kylmä- ja lämmitystekniikka-, ilmanvaihto-, valaistus- sekä prosessitekniikan suunnittelusta ja toteutuksesta. Moduulit rakennetaan kuivissa, valaistuissa, pölyttömissä ja optimaalisissa lämpötiloissa tehtaallamme yli 95 % valmiiksi moduuleiksi, joten asennus ja käyttöönotto loppuasennuskohteessa on todella nopeaa. Kometos kykenee käyttöönottamaan laitoksen nopeammin kuin kukaan muu toimittaja tai ryhmä erillisiä toimittajia.

Tekninen informaatio

TUOTANTO
Kalat elävänä tehtaaseen, elopaino 4 - 5 kg.
Erotetaan ruho, filee, savustetut tuotteet, kotletit ja muut kalatuotteet. Pää, suomut ja ruodot separoidaan rehutehtaalle.
KAPASITEETTI
Kalan jalostus 1,75 tn / vrk valmista tuotetta
Raaka-ainetarve 3,5 tn / vrk.
LIITÄNTÄTIEDOT
Sähköliitäntä 400 V, 50 Hz, 400 A
Vesiliitäntä 70 – 100 l / min, 4 bar, 2”
Viemäriliitäntä Ø 110 mm