Fiskhanteringssanläggning FM-F5.15

Produktnummer 1001100515

<>

FINMODULES – produktionsanläggningar i modulform är problemfria och säkra lösningar vid krav på hygien, effektivitet och hållbarhet. Våra produktionsanläggningar i modulform lämpar sig för olika livsmedelssektorer och kan skräddarsys för alla behov, då de kan varieras och byggas ut.


Snabb återbetalningstid

Den modulbyggda fabriken, som levereras enligt Kometos nyckelfärdiga princip, byggs mycket snabbare och bättre än en fabrik som byggs med hjälp av traditionella byggnadsmetoder. Kometos är kundens enda leverantör och ansvarar för design och byggnad av anläggningen, el, automation, kyl- och värmeteknik, ventilation, belysning och processteknik. Modulerna byggs till över 95 % som färdiga moduler i torra, upplysta, dammfria och optimala temperaturer på vårt fabrik. Det här innebär att installation och driftsättning av slutmonteringen går mycket snabbt. Kometos kan ta anläggningen i bruk snabbare än någon annan leverantör eller en grupp av separata leverantörer.

Teknisk information

PRODUKTION
Fisk levande i fabriken, levande vikt 2 - 10 kg.
Separata slaktkroppar, filéer, rökt produkter, kotlett och andra fiskprodukter. Huvudet, skalorna och fiskben separeras i foderfabrik.
KAPACITET
Fisk processing 5 tn / dag färdig produkt
Råmaterialkvarnen 10 - 15 tn / dag.
ANSLUTNINGSDATA
Elanslutning 400 V, 50 Hz, 400 A
Vattenanslutning 70 – 100 l / min, 4 bar, 2”
Avloppsanslutning Ø 110 mm