28 / 01 / 20

Kometos Oy:lle jälleen uusi markkina-alue

  • Uutiset

Kometos Oy valtasi uuden maanosan, kun yrityksen ensimmäinen toimitus Pohjois-Amerikkaan lähti merimatkalleen viime viikolla. Arviolta 45 päivää kestävän matkan jälkeen FC -sulatusjärjestelmä (MTC-15) asennetaan Atlantaan Yhdysvaltoihin.

15 / 01 / 20

Pitkäaikainen yhteistyö tuo etuja molemmille osapuolille

  • Uutiset

Kometos Oy ja venäläinen Vladimirin kaupungista oleva AO Abi Product ovat sopineet jälleen uudesta sulatusjärjestelmän laajentamisesta. Aikaisemmin Kometos Oy on toimittanut heidän tehtailleen kolme (3) sulatusjärjestelmäyksikköä.

Uuteen toimitukseen kuuluu kaksi (2) yksikköä, joiden kapasiteetti on 40 tn / vrk.

 

 

19 / 12 / 19

Uusi merkittävä kumppanuus Kometos Oy:lle

  • Uutiset

Kometos Oy on solminut merkittävän kumppanuussopimuksen italialaisen pakkauskoneita valmistavan vuonna 1988 perustetun perheyhtiön Tecnovac:n kanssa. Tecnovac yhtiön omistaja / toimitusjohtaja Matteo Rossi oli tutustumassa tehtaaseemme Kauhajoella 10. - 11. joulukuuta ja samalla käynnillä solmittiin yhteistyösopimus, joka kattaa kaikkien Tecnovac:n valmistamien pakkauskoneiden jälleenmyynnin. Lisäksi sovimme, että Tecnovac edustaa Kometosta Italian markkinoilla ja käyttää omissa kokonaisjärjestelmissään / linjastoissaan Kometoksen komponentti- ja nesteannostelijoita.

Tecnovac:n valmistamat laadukkaat pakkauskoneet ovat merkittävä lisäys Kometoksen tuotevalikoimaan ja ne laajentavat Kometoksen omaa Finntray -tuoteryhmää, joka sisältää erilaisten ruokakomponenttien annosteluun, mittaamiseen ja siirtoon tarkoitettuja laitteita, nyt myös aina rasiansuljentaan saakka.

 

12 / 12 / 19

Parhaat valitsevat parasta

  • Uutiset

Kauppasopimus neljän (4) kalan, mädin ja äyriästen FINNCOLD sulatusjärjestelmän toimituksesta on solmittu Kometos Oy:n ja Venäjän suurimman hypermarket -ketjun LENTA:n kesken, ketjulla on yhteensä n. 400 hyper- ja supermarkettia ympäri Venäjää.

Sulatusjärjestelmät asennetaan tilaajan kahteen (2) uuteen kohteeseen. Temperointi- / sulatusjärjestelmän kapasiteetti on yhteensä n. 80 tn / vuorokausi.

 

20 / 11 / 19

FC sulatusjärjestelmä perillä ja asennettuna Australiassa

  • Uutiset

Kometoksen 1. toimitus Australiaan saavutti määränpäänsä marraskuun alkupäivinä. Nyt sulatusjärjestelmä MTC-15 on jo asennettu ja toiminnassa asiakkaalla.

« Previous 5