13 / 04 / 19

Kometos osallistuu Iffa -messuille

  • Uutiset

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

Kometos Oy osallistuu jälleen kansainväliseen IFFA No. 1, lähinnä lihateollisuudelle tarkoitettuun näyttelyyn, 04. - 09.05.2019, Frankfurt am Mainissa Saksassa. Meillä on yhteisosasto Saksan jälleenmyyjämme Emil Müller GmbH & Co. KG:n kanssa. Olemme iloisia voidessamme kutsua sinut ja asiakkaasi tutustumaan osastoomme Halli 8.0, osasto C60.

Messuilla esittelemme Finncold -tuotteet; sulatus, kohmetus, pakastus ja varastointi, kuten myös Finntray -tuotteet; annostelulinjat, annostelulaitteet sekä monipäävaakajärjestelmät. Ja tietenkin myös Finmodules -tuotantolaitokset.

Nähdään Iffa -messuilla!

06 / 04 / 19

Lue uusi Kometos Magazine!

  • Uutiset

Uusi Kometos Magazine on nyt julkaistu. Mielenkiintoista asiaa kannesta kanteen - klikkaa ja lue!

28 / 03 / 19

Finncold MTM-1 sulatuskaapin toimitus kalanjalostamolle Saarenmaalle, Viroon

  • Uutiset

Saarenmaalla toimiva dynaaminen kalanjalostamo AS Läätsa Kalatööstus etsi melkein kolme vuotta heille sopivaa ratkaisua pakastetun tuontiraaka-aineen sulattamiseen. ”Markkinoilla olleiden vaihtoehtojen selvitystyö vei oman aikansa, mutta päädyimme Kometoksen Finncold -sulatuskaappiin”, sanoo toimitusjohtaja Toomas Aul. ”Kometoksen kokonaisosaaminen ja referenssit olivat omaa luokkaansa”, hän jatkaa.

"Oma sulatuskaappi on nykypäivää ja siitä on valtava hyöty tuotannonhallinnassa. Hankintaa mietittiin pitkään meillä Saarenmaalla ja kun päätös oli valmis, Kometos toimitti meille sulatusratkaisun nopeasti ja sen käyttöönotto sujui myös vaivatta".

Kometoksella on pitkä ja vankka kokemus erilaisista sulatus- ja temperointiratkaisuista sekä vahva prosessiosaaminen. Sulatuskaappikokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan tekniikan kostutusratkaisuineen. Lisäksi Kometos Finncold MTM-1 sulatuskaappi on kompaktin kokonsa ansiosta helposti sijoitettavissa myös normaalia matalampaan tuotantotilaan.

 

 

28 / 02 / 19

Kometos on edelleenkehittänyt sulatusjärjestelmäänsä palvelemaan paremmin käyttäjiään

  • Uutiset

Sulatusjärjestelmä -innovaatiossa on uusi kehittyneempi koneikko väyläohjatuilla EC-puhaltimilla, joiden puhallustehoa voidaan säätää 0 – 100 %.

Koneikko kääntää tarvittaessa puhallussuuntaa, jolloin tarkoituksena on vastapaineen kumoaminen prosessin aikana sekä tasaisemman sulatustuloksen saavuttaminen nimenomaan silloin, kun tuotteen tavoitelämpötila on + -puolelle.

Lämmitysenergiana käytetään yrityksessä jo valmiina olevia energiamuotoja kuten esim. hukkalämpö, lämmin vesi, höyry. Järjestelmä voidaan myös liitää yrityksen glykolipiiriin. Näin saadaan prosessin energiankulutus vain 10 %:in normaalista energiamäärästä.

Uusi innovaatio on koeajettu ja testattu tehtaallamme Kauhajoella ja ensimmäinen toimitus lähtee asiakkaalle vielä ensi viikon aikana.

 

 

21 / 12 / 18

Kometos Oy ja SLS Consulting Ltd solmivat yhteistyösopimuksen

  • Uutiset

Kometos Oy ja taiwanilainen SLS Consulting ovat allekirjoittaneet joulukuun alussa yhteistyösopimuksen liittyen Finncold -tuoteryhmän myyntiin ja markkinointiin Taiwanissa.

Sopimuksen allekirjoittivat Kometos Oy:n toimitusjohtaja Raimo Niemi ja SLS Consulting Ltd:n johtava konsultti Mika Sahlström.

 

« Previous 5