24 / 09 / 20

Kometos investoi Yhdysvaltojen elintarviketeknologiamarkkinoille

 • Uutiset
 • Finncold - järjestelmät

Business Finlandin / Tempo-hankkeen myötä Kometos on saavuttanut kaupallista menestystä pilottihankkeessaan Yhdysvaltojen elintarviketeknologiamarkkinoilla. Kometos tunnetaan maailmalla markkinajohtajana elintarvikkeiden sulatus- / temperointikategoriassa.

Yhteistyössä yhdysvaltalaisten alihankkijoiden kanssa suuret elintarviketeknologiamarkkinat ovat nyt aukeamassa Pohjois-Amerikkaan. Ensimmäiset sulatusyksiköiden toimitukset tapahtuvat vielä tämän vuoden aikana yhdelle Yhdysvaltojen suurimmista ravintolaketjuista. Sulatuskapasiteetti kyseisellä yksiköllä on yli 20.000 kg / prosessi.

Pohjois-Amerikan elintarviketeknologiamarkkinoille pääsy on edellyttänyt tuotteiden modifiointia vastaamaan paikallisia viranomais- ja käyttäjävaatimuksia, jotka poikkeavat merkittävästi eurooppalaisista standardeista mm. sähköjärjestelmien osalta.

Yhdysvaltojen markkinoille lähteviä väyläohjattuja puhaltimia, joilla pystytään säätämään puhallinnopeutta 0 - 100 %, joka myös samassa suhteessa pudottaa sähkömoottorin tuottamaa lämpöenergiaa. Tämä on yksi tärkeistä ominaisuuksista elintarvikkeiden kontrolloidussa sulatuksessa mm. tuotteen pintalämpötilaa kontrolloitaessa.                                  

                        

11 / 06 / 20

Finncold sulatusjärjestelmä Sveitsiin

 • Uutiset
 • Finncold - järjestelmät

Jo entuudestaan tuttu asiakkaamme kasvattaa sulatuskapasiteettiaan Kometoksen nykyaikaisella järjestelmällä.

Kyseessä on samalla ensimmäisiä kevään kehityshankkeemme mukaisia toimituksia, jossa asennustyöt ja tekninen koekäyttö sekä luovutus toteutetaan virtuaali-/nettiasennusta hyödyntämällä.

09 / 06 / 20

Lisää autonpesuvolyymia Helsinkiin

 • Uutiset
 • Finmodules - autopesulat

Ruoholahteen sijoittuvan pesukadun ja kolmen (3) IP-hallin moduulit lastattiin eilen tehtaallamme Kauhajoella. Viime yön aikana moduulit on nostettu paikoilleen ja asennus pääsee alkamaan.

09 / 04 / 20

Finncold -järjestelmä Slovakiaan

 • Uutiset
 • Referenssit
 • Finncold - järjestelmät
 • Kaikki

Kometos toimittaa suuren Finncold MTS-36 sulatusratkaisun kalanjalostaja Preto Ryballe Slovakiaan. Preto Ryba on suurin kalanjalostusalan yritys koko markkina-alueellaan, Petro Ryban tehdas sijaitsee pienessä Zilinan kaupungissa lähellä Tsekin rajaa. He tarvitsivat lisää sulatuskapasiteettia ja muutaman referenssivierailun jälkeen Kometos -sulatusratkaisuilla varustetuissa tehtaissa he olivat vakuuttuneita ratkaisustamme sekä luotettavuudestamme ja tuloksista. Soveltuva ratkaisu pakastettujen kalojen sulattamiseen löydettiin paikallisen edustajamme Artos SZ -yrityksen Roman Kaluksen tuella. Uusi ja moderni sulatusjärjestelmäratkaisu tuli ajankohtaiseksi tuotannon kasvun ja tehtaan laajentamisen myötä ja sillä on valtavat hyödyt jatkotuotannon suunnittelussa.

 

31 / 03 / 20

Lisää puhtaita autoja Suomeen

 • Uutiset
 • Finmodules - autopesulat

Keski-Pohjanmaan Osuuskauppa KPO rakentaa uutta kauppakiinteistöä Isokyröön. Samalle tontille tulee myös Kometoksen toimittama automaattinen autopesulinja, joka lastattiin viime perjantaina ja sen asennus on jo hyvää vauhtia käynnissä.

« Previous 5