28 / 10 / 19

Kometoksen 33. FMA -pesumodulitoimitus

  • Uutiset

Kometoksen 33. pesumodulitoimitus on asennettu Tampereen Linnainmaalle.

 

24 / 08 / 19

Kometoksen 1. toimitus Australiaan

  • Uutiset

Tästä lähtee Kometoksen FC -sulatuskontti (MTC-15) 54 päivän merimatkalle kohti Australiaa.

16 / 08 / 19

FMA-Tuplahalli 14 Nokialle

  • Uutiset

Tänään FMA-Tuplahalli 14 pesumodulitoimitus Pirkanmaan Osuuskaupalle, asennuspaikkana Nokian Prisma. Kivijalasta harjakaisiin 1,5 tunnissa..

 

11 / 07 / 19

Kometos / Washtec Ruotsi yhteistyö

  • Uutiset

Kometos Oy ja Pamaco Totalservice AB (Washtec Ruotsi) ovat solmineet agenttisopimuksen Kometoksen FMA modulirakenteisten autopesuloiden Ruotsin myyntiä koskien.

1.6.19 lähtien autopesuhallien ja –katujen myyntivastuu Ruotsissa on Pamaco Totalservice AB:lla, huolto- ja varaosamyynnin hoitaa edelleen Kometos Oy.

10 / 05 / 19

Kometos Oy ja Artos CZ solmivat yhteistyösopimuksen

  • Uutiset

Kometoksen operatiivinen edustusverkosto laajenee - tsekkiläinen Artos CZ on jo 26. kansainvälinen agenttimme

Kometos Oy ja Tšekin tasavallassa toimiva ARTOS CZ, spol s.r.o. ovat allekirjoittaneet 16. maaliskuuta 2019 Mohelnicessa (CZ) yhteistyösopimuksen liittyen Kometoksen Finmodules-, Finncold- ja Finntray- tuoteryhmien myyntiin, markkinointiin ja huoltoon Tšekin ja Slovakian tasavalloissa.

ARTOS CZ:lla on yli 20 vuoden kokemus elintarviketeollisuudesta Tšekin ja Slovakian tasavaltojen alueella ja se on merkittävä toimija, asiantuntija sekä huoltopalveluiden tuottaja oman markkina-alueensa ruoka-, juoma- ja leipomoteollisuudessa.

Tämän uuden merkittävän yhteistyösopimuksen avulla Kometos jatkaa kasvusuunnitelmaansa, jossa Euroopalla on edelleen merkittävä rooli yhtiön strategisena markkina-alueena.

Tapaamisen yhteydessä sovittiin myös ensimmäisestä Kometos Finntray -annostelulaitteen toimittamisesta ARTOS CZ:n kautta heidän asiakkaalleen Tšekin tasavaltaan.

 

Raimo Niemi (CEO, Kometos Oy) ja Roman Kalus (myyntijohtaja, Artos CZ) kättelivät sopimuksen kunniaksi IFFA -messuilla Frankfurtissa.

« Previous 5