21 / 12 / 18

Kometos Oy ja SLS Consulting Ltd solmivat yhteistyösopimuksen

  • Uutiset

Kometos Oy ja taiwanilainen SLS Consulting ovat allekirjoittaneet joulukuun alussa yhteistyösopimuksen liittyen Finncold -tuoteryhmän myyntiin ja markkinointiin Taiwanissa.

Sopimuksen allekirjoittivat Kometos Oy:n toimitusjohtaja Raimo Niemi ja SLS Consulting Ltd:n johtava konsultti Mika Sahlström.

 

20 / 12 / 18

Minimani mukaan autonpesubisnekseen - valttina Vaasan paras pesutulos

  • Uutiset

Autoilevat asiakkaat saavat Vaasassa jatkossa myös autonpesupalveluita hypermarketin hankkiessa tontilleen Kometoksen valmistaman moduulirakenteisen autopesulan, jossa on kaksi erillistä pesulinjaa.

Vaasan Minimanin pihassa käy vuodessa reippaasti yli miljoona autoa. "Voisi kuvitella, että osa niistä kävisi pesettämässä myös autonsa samalla reissulla, pohti Minimani Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Heikki Tynjälä autovirtaa silmäillessään."

Minimaneja on viidellä paikkakunnalla. Vaasa on ensimmäinen, missä Minimani kokeilee omaa pesubisnestä.

Uuden aluevaltauksen kohdalla hankintaa edelsi huolellinen pohjatyö.

–Keskustelimme useiden laite- ja hallivalmistajien kanssa erilaisista ratkaisuista. Lopputuloksena valittu yhdistelmä eli Kometoksen Finmodules -halli ja Prowashin koneet osoittautuivat meille parhaaksi vaihtoehdoksi, kertoo Tynjälä.

Kerralla tuplahyöty

Tynjälä hankintatyöryhmineen päätyi FMA-TUPLAAN, joka on miehittämätön ja täysin automatisoitu pesuhalli kahdella vierekkäisellä pesulaitteella varusteltuna.

Finmodules -pesula on täysin modernisoitu tietotekniikan hoitaessa kaiken – turvallisuuden, maksamisen järjestelyt sekä linkitykset talotekniikkaan ja kaupan järjestelmiin. 

Valttina kaupungin paras pesutulos

Valmisteluihin meni parisen kuukautta. Asfaltoitu kenttä oli valmiina, mutta lisäksi Finmodules -pesula tarvitsee sekä rakennusluvat että veden ja viemäröinnin sekä öljyn- ja hiekanerotuskaivot. Tässä tapauksessa asiakas hoiti perustukset valmiiksi itse Kometoksen ohjeilla. Kometos toimitti valmiille pohjalaatalle hallin, jossa pesukoneet lisätarvikkeineen olivat paikoillaan paikan päällä suoritettavaa koeajoa varten.

– Laskimme, että hankinta olisi kannattava. Laitteistossa riittää kyllä kapasiteettia: kahden pesukoneen täyskäytöllä pesee yli 20 000 pesua kuukaudessa, tuumaa Tynjälä.

13 / 11 / 18

Eurotier -messut 2018

  • Uutiset

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä avasi Eurotier 2018 -messuilla kuuden (6) suomalaisyrityksen yhteisosaston, mukana myös Kometos Oy. Messut jatkuvat perjantaihin 16.11.18 saakka.

18 / 10 / 18

Kometoksen messukalenteri

  • Uutiset


Arvoisa asiakkaamme,

tutustu Kometoksen loppuvuoden 2018 messukalenteriin ja tule
tapaamaan meitä Scanpaciin, EuroTieriin ja Indagraan!

Scanpack Göteborg, Ruotsi 23.-26.10.2018
Pohjoismaiden suurimmilla pakkausalan messuilla Ruotsin Göteborgissa keskitymme Finntray tuoteryhmään esitellen kiinteällä kuljettimella varustellun Kometoksen Spiran- annostelulaitteen osastolla G 02:23.

Paikalla messuosastollamme ovat Raimo Niemi +358 400 666 356 raimo.niemi@kometos.com
Tommi Wirtanen +358 40 776 3357 tommi.wirtanen@kometos.com
Lisätietoja messutarjonnasta löytyy täältä en.scanpack.se

EuroTier Hannover, Saksa 13.-16.11.
EuroTier on kansainvälisesti suurin hyötyeläinten kasvatukseen sekä alan tuotteisiin ja palveluluihin liittyvä tapahtuma. Jaamme yhteisosaston EuroTier-messuilla Business Finlandin kanssa. Tervetuloa tutustumaan Kometoksen FINMODULES- teurastamoratkaisuihin osastolle
26 D 34.

Messuilla mukana Pekka Paloniemi +358 400 268 192, pekka.paloniemi@kometos.com
Lue lisää täältä www.eurotier.com/en

Indagra, Bucharest Romania 31.10.– 4.11.
Indagra on erikoistunut elintarvikelaitteisiin ja ruokatuotantoon.
Tervetuloa tutustumaan FINMODULES ja FINNCOLD- tuotteisiimme osastolle halli B1, osasto 15B.

Messuilla mukana Petri Lepistö +358 40 620 7443, petri.lepisto@kometos.com    
Tutustu laajempaan messutarjontaan osoitteessa www.indagra.ro/en

13 / 07 / 18

Kometoksen uusi tuotekatalogi

  • Uutiset

Olemme julkistaneet uuden tuotekatalogimme, jossa esittelemme Finntray-, Finncold- ja Finmodules tuotteitamme kuvin ja tuotetiedoin. Katalogista löytyy aikaisempaan verrattuna myös muutama uusi tuote.

Katalogi on painatettu suomen- ja englanninkielisenä, ja kotisivullemme päivittyy myöhemmin myös sähköiset versiot näistä.

Mikäli haluat tilata uuden katalogimme, lähetä pyyntö sähköpostitse mailbox(at)kometos.com tai tilaa katalogi kotisivumme kautta.

 

« Previous 5